Treeningul kukkunud Valentino Rossi vaevleb suurtes valudes

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi ei tea, kas ta saab kodusel Itaalia GP-l startida.
Valentino Rossi ei tea, kas ta saab kodusel Itaalia GP-l startida. Foto: JEAN-FRANCOIS MONIER/AFP/Scanpix

Tsiklilegend Valentino Rossi ei tea veel, kas ta saab osaleda sel nädalavahetusel Mugello ringrajal toimuval MotoGP etapil. MM-tabelis kolmandat kohta hoidvat itaallast vaevavad treeningul saadud vigastused, vahendab Autosport.

Seitsmekordne MotoGP maailmameister harjutas möödunud neljapäeval Cavallara krossirajal, kui tegi kukkumise tagajärjel viga oma rindkerele. Haiglasse viidud Rossi veetis öö arstide järelevalve all ja pääses reedel kodusele ravile, ent vigastus pole jõudnud veel terveneda.

«Valu kõhus ja rinnus on ikkagi väga tugev,» tõdes Rossi. «Õnneks läheb seis päev-päevalt paremaks ja seetõttu võin Mugello nädalavahetusele mõeldes näidata üles väikest optimismi.»

Motolegend läheb homme oma koduse võidusõidu eel arstide juurde ja kuuleb siis, kas ta tohib rajale tulla või mitte. «Mu tahe Itaalia GPl startida püsib tugevana ja näen vaeva, et taastuda nii kiirelt kui võimalik. See ei saa olema kerge, aga mul on paranemiseks veel paar päeva aega,» lubab itaallane

Rossi kaotas MM-sarjas liidrikoha viimasel etapil Le Mansi ringrajal, kui kukkus esikohavõitluses meeskonnakaaslase Maverick Vinalesiga. Nüüd kaotab ta hispaanlasele 23 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles