POSTIMEES PARIISIS Kontaveit videointervjuus: karm kaotus muidugi annab paari päeva pärast motivatsiooni (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel naisüksikmängu teises ringis enam kui kahetunnis mängu järel Garbiñe Muguruzale 7:6 (4), 4:6, 2:6 alla vanduma pidanud Anett Kontaveit tunnistas, et maailma viies reket Muguruza oli temast täna üle.

«Andsin endast parima, mul oli teises setis mõnes kohas raskusi ning arvan, et oleksin võinud paremini mängida. Aga ta oli täna parem. Tänane oli hea kohtumine, aga teises setis tegin paar tobedat viga ning see teeb haiget,» nentis Kontaveit.

«Raske mäng, võrdne mäng,» lisas Kontaveit, kes oli pärast avaseti võitu ka teises setis servimurdega ees. «Ma ei ütleks, et teises setis tase nii palju langes, aga ühel hetkel tema tegi oma löögid ära, mina mitte. Oligi võitluslik ja väga tasavägine mäng.»

Kontaveidi sõnul ei pannud avaseti edu tal pead pööritama. «Kõik toimis esimeses setis hästi, aga ei usu, et olin oma nii heast mängust üllatunud.»

Peaväljakul mängimine oli tema sõnul pigem nauditav. «Peaareenil on ikka natuke teistsugune tunne, publik tekitab teistsuguse oleku,» sõnas Kontaveit.

Kuidas edasi? «Karm kaotus muidugi annab paari päeva pärast motivatsiooni ja jõudu,» tunnistas ta.

Vaata Postimehe videointervjuud!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles