Zlatani superagent: meie laual on mitmeid pakkumisi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic poseerimas ManU fännide läheduses pärast Euroopa liiga võitu.
Zlatan Ibrahimovic poseerimas ManU fännide läheduses pärast Euroopa liiga võitu. Foto: twitter

Zlatan Ibrahimovici superagent Mino Raiola ütles, et Ibrahimovic soovib mängida ka järgmisel aastal mõnes Inglismaa tippklubis, kuid see klubi ei pruugi olla Manchester United.

Ibrahimovic sõlmis mullu Manchester Unitediga aastase lepingu, mida ta saab soovi korral veel aasta jagu pikendada. Praegu põlvevigastusest taastuv ründetäht tegi Unitedi eest väga korraliku hooaja ning klubi on rootslase teenetest jätkuvalt huvitatud. Ibrahimovic pole agendi sõnul veel midagi otsustanud.

«Ta tahab jääda Inglismaale ning olla tipus. Kui ta näeb, et on Manchester Unitedi jaoks väärtuslik, siis ta jääb sinna. Kuid ta teab, et ta võib olla väärtuslik ka teiste klubide jaoks,» ütles Raiola. «Arvan, et austusest tuleks esimesena rääkida Manchester Unitediga ning vaadata, mida osapooled soovivad.»

Raiola sõnul on Ibrahimovici laual praegu mitu pakkumist. «On võimalus, et ta jääb klubisse, kuid ta võib ka lahkuda. Meil on mitmeid pakkumisi ning ideid, mida tuleb nüüd hinnata. Meil on otsustamiskuupäev paika pandud, kuid praegu peab ta puhkama,» jätkas Raiola.

Ibrahimovic mängis möödunud hooajal Manchester Unitedi eest 46 mängus ning lõi 28 väravat. Ta võitis klubiga Euroopa liiga, liigakarika ning superkarika.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles