Uue lepingu sõlminud Wenger fännidele: me suudame tõusta järgmisele tasemele

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali peatreener Arsene Wenger.
Arsenali peatreener Arsene Wenger. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images/Scanpix

Arsenaliga uue kaheaastase lepingu sõlminud Arsene Wenger toob suvel klubisse uusi mängijaid ning läheb järgmisel hooajal tiitlit võitma. 

BBC kirjutab, et Arsenal võib suvises üleminekuaknas kulutada vähemalt 100 miljonit naela. «Meil on grupp tugevaid mängijaid ning mõne täiendusega suudame olla veelgi edukamad,» ütles Wenger Arsenali kodulehel.

Arsenal lõpetas Inglismaa kõrgliiga sel hooajal viienda kohaga – pärast Wengeri peatreeneriks asumist 1996. aastal poldud varem esinelikust välja langetud. Kehv liigahooaeg tõi kaasa Wengeri-vastased protestid, kuid prantslane otsustas neist hoolimata lepingut pikendada. Miks?

«Ma suudan end selle klubiga identifitseerida. Kui sa saad olla seal, kus sa armastad olla, on see lihtne. Raskeks teeb asja see, et sa tahad vastata inimeste nõudmistele. Toetagem kõik ühtselt meie mängijaid. Me suudame tõusta järgmisele tasemele, olen selles veendunud. Uskuge sellesse, kuidas me mängime,» oli Wengeri sõnum fännidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles