Maailma pressi hinnang: Kontaveit on tõusev täht!

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: BENOIT TESSIER/Reuters/Scanpix

Kartmatu, visa, innukas, tõusev täht... Just sellised sõnad jooksid läbi pea kõigi Roland Garros' tenniseväljakutel toimuvat kajastavate väljaannete kirjeldustest, kui jutuks oli Anett Kontaveit. Ehkki eestlanna jäi üle kahe tunni kestnud kolmesetilises lahingus alla maailma viiendale reketile Garbiñe Muguruzale, pälvis tema mäng pea eranditult positiivseid hinnanguid.

«Suurepärane mäng noorelt eestlannalt. Ta ei kavatsegi oma hoiakut muuta ega lase eksimustel ennast mõjutada,» kirjutas Eurosport matši otseülekandes, kui Kontaveit oli teises setis hispaanlanna servi murdnud ja mängupilt oli tippklassist. «Tiitlikaitsja jaoks oli tegu tõelise katsumusega, ent ta sai innukalt tegutsenud Kontaveidist siiski jagu. Tegu oli hea näitega sellest, kui heatasemeline naiste mäng võib olla,» lisati pärast kohtumise lõppu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles