Krestinov Red Bull Pro National sarja avaetapil viies

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov
Gert Krestinov Foto: Karli Saul

Fat Cat Motopark Inglismaal võõrustas sellel nädalavahetusel Red Bull Pro Nationals sarja sõitjaid, kui seal toimus tänavune avaetapp. Meie mehed brittide juures Gert Krestinov ja Erki Kahro olid samuti stardis, Rannar Uusna nädal varem viga saanud käsi ei lubanud tal kahjuks startida.

Avaetapp sõideti uuel rajal, mis valmis aasta alguses. Tegu on liivarajaga ja päeva käigus läks see üsna auku, kirjutab ruudulipp.ee.

Maxxis-Henderson-LPE Kawasaki meeskonnas sõitev Krestinov alustas päeva MX1 ja MX2 klassi ühises kvalifikatsioonis viienda ajaga, kaotades Shaun Simpsonile kahe sekundiga. Esimese sõidu lõpetas ta neljandana, ettepoole jäid Brad Anderson, Martin Barr ja Shaun Simpson.

Teises sõidus oli koht seitsmes, sõidu võitis taas Andreson, Simpson teine ja Stephen Sword kolmas. Kokkuvõttes oli Gert Krestinov avaetapil viies, võitjaks tuli Anderson, teine Simpson, kolmas Barr ja neljas Sword, kes kogus kaks punkti rohkem kui Gert.

«Esimeses sõidus sain kehva stardi ja tulin tagant neljandaks. Teises sõidus oli start parem aga peale neljandat ringi tundsin, et energiat enam ei ole. Väsisin lihtsalt ära. Ootasin sellelt nädalavahetuselt pisut paremat tulemust, kuid samas polnud ka kõige hullem,» rääkis Krestinov ruudulipp.ee veebilehele.

MVR-D Honda tiimis sõitev Erki Kahro oli MX2 klassi kokkuvõttes 16. kohal. Esimeses sõidus oli ta MX2 klassi kümnes, teise aga katkestas kuuendal ringil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles