Vigastada saanud Enar Jääger: loodetavasti saan ikka koondisega liituda

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise keskkaitsja Enar Jääger.
Eesti koondise keskkaitsja Enar Jääger. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Enam kui aastase pausi järel Eesti jalgpallikoondisesse kutsutud keskkaitsja Enar Jääger vahetati kolmapäeval koduklubi Oslo Valerenga karikamängus Orni vastu juba 37. minutil pingile. Tõsise vigastusega loodetavasti tegu pole.

«Kubemelihasesse lõi valu sisse ja küsisin igaks juhuks vahetust. Nüüd on vaja paar päeva ravi saada ning vaadata, kuidas valulik koht reageerib. Loodetavasti saan ikkagi koondise laagrisse tulla,» sõnas Jääger Postimehele.

Eelmise aasta kevadel raske põlvevigastuse saanud ja alles aprilli alguses võistluspausi lõpetanud Jääger arvas, et valu põhjus võis olla päris suur koormus. «Viimasel ajal on olnud päris palju mänge (eilne matš oli Jäägerile maikuu jooksul kuues - toim),» sõnas ta.

Eesti koondis koguneb esmaspäeval, et alustada valmistumist MM-valikmänguks Belgiaga (9.06) ja maavõistluseks (12.06) Lätiga.

Valerenga võitis kohtumise lisaaja järel 1:0 ja jõudis Norra karikasarjas 16 parema sekka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles