Laupäevasel Kadrioru juunijooksul stardib 117 suurperede liiget

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juunijooks toimub Kadriorus.
Juunijooks toimub Kadriorus. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

3. juunil korraldatakse Kadriorus heategevuslik juunijooks, millega toetatakse Eesti Lasterikast Perede Liidu laste spordifondi.

«Juunijooksul läheb iga osaleja osavõtutasust 30% Eesti Lasterikast Perede Liidu laste spordifondi,» sõnas Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap. «Loodava fondi tulu hakatakse jagama suurperede lastele erinevate spordilaagrite või treeningute katmiseks. Nii saavad ka suurte perede lapsed olla aktiivsed ning ükski sportlik ettevõtmine ei jää rahapuuduse tõttu tegemata.»

«Juunijooksul on osalemas 46 suurpere liikmed. Üks Järvamaa suurpere on kogunisti tulemas terve perega – rajale lähevad isa ja ema ning nende kuus last. Pesamuna on küll sündinud augustis 2016, aga stardiprotokollis registreeritud,» lisas Aage Õunap. «Ootame osalema kõiki, kes peavad lugu spordist, toredast seltskonnast ja heategevusest.»

Jooksupäeval toimub Kadrioru staadionil samuti tasuta spordiprogramm lastele ja kontsert, kus astuvad üles poistebänd Beyond Beyond ning Laura Prits & Ziggy Wild.

3. juunil korraldavad Rimi Eesti Food AS, Eesti Lasterikaste Perede Liit ja jooksusündmuste organiseerija Spordiürituste Korraldamise Klubi Kadriorus heategevusliku juunijooksu, millega toetatakse Eesti Lasterikast Perede Liidu laste spordifondi.

Rimi juunijooksul on kavas jooksmine, käimine ja kepikõnd kõigile jõukohasel viie kilomeetri pikkusel rajal. Registreerimine jooksule toimub veebilehel www.juunijooks.ee. Stardi- ja finišipaik ning võistluskeskus asuvad Kadrioru staadionil, rada ise kulgeb Kadrioru teedel. Lisaks heategevuslikule panusele saavad kõik juunijooksust osavõtjad medali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles