Kas Venus Williams avaldas õe kiivalt hoitud beebisaladuse?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus ja Serena Williams.
Venus ja Serena Williams. Foto: GREG WOOD/AFP/Reuters

Maailma spordimeedia kõmulisem pool jälgis huviga Roland Garrosi tenniseväljakutel Venus Williamsiga tehtud intervjuud, kus endine maailma esinumber väitis, et rasedusest tingitud võistluspausi pidav õde Serena ootab tütart.

«Tüdruk (inglise keeles «She» ehk naissoost «Ta» – toim.) kutsub mind tulevikus kindlasti lemmiktädiks.» rääkis Venus, kes on üks viiest õest. Lisaks Williamsi perekonnanime kandvale Venusele ja Serenale kuuluvad perekonda veel poolõed Isha, Lyndrea ja Yetunde Price. Viimane neist hukkus küll traagiliselt 2003. aastal toimunud tulistamises.

Serena rasedus on õdede vahel suureks jututeemaks, väidab Venus: «Me kutsume maimukest beebi V-ks, beebi Lyniks, beebi Ishaks – me kõik tahame, et laps saaks meie järgi nime.»

Seega on asi klaar – septembris sünnitab Serena tütre? Mitte päris! Tennisist tõttas Twitterisse õe lauseid selgitama. «Ma viskan alati oma õdede üle nalja, et näha, milliseid teeneid neilt välja suudan pressida. Kui ühelt neist midagi tahan, siis ütlen et tegelikult on seda vaja vastavalt beebi Venusel, beebi Lynil või beebi Ishal. Mul ei olnud kunagi ühtegi venda, ainult õed ja seepärast ma kasutangi alati naissoost tema-vormi. Välja arvatud kui üritan isalt või Alexiselt (Ohanian, Serena kihlatu) midagi välja petta. Kuulge, ma olen noorim viiest õest – olen neid alati ümber sõrme osanud keerata.»

Serena kinnitas, et tal pole aimugi, mis soost beebi tegelikult tema kõhus kasvab. «Ma usun, et see üllatus, kui sa avastad, kes ta on, alles sel erilisel päeval, kui sünnitad, on tõenäoliselt maailma kõige ilusam üllatus,» sõnas karjääri jooksul 23 suure slämmi turniiri võitnud Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles