Südamlikud hetked Prantsusmaal: Del Potro lohutas lahinal nutnud konkurenti

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolas Almagro Juan Martin del Potro embuses.
Nicolas Almagro Juan Martin del Potro embuses. Foto: THOMAS SAMSON/AFP/SCANPIX

Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste tänavune kauneim hetk on sündinud. Nicolas Almagro (ATP 69.) pidi oma teise ringi matši Juan Martin del Potroga (ATP 30.) vigastuse tõttu pooleli jätma ning puhkes kurbusest nutma. Del Potro tõttas vastase juurde ning asus teda lohutama.

Argentiinlane del Potro võitis matši avaseti 6:3, ent Almagro vastas teises samaga. Kolmandas setis oli seis viigiline 1:1, kui hispaanlane andis märku, et ei saa enam põlvevalu tõttu matši jätkata. Almagro viskas end ahastusest platsile pikali ning andis pisaratele vaba voli. Del Potro tõttas kärmelt konkurenti lohutama.

«Ma ei tunne end pärast seda kurba hetke väga hästi,» rääkis Del Potro hiljem. «Soovin Nicole head tervenemist. Loodetavasti tunneb ta end juba väga-väga varsti paremini, sest ta on suurepärane tennisemängija ja me kõik soovime teda võistluskarusellil näha.»

Mida argentiinlane Almagrole ütles? «Ma üritasin leida häid sõnu. Ütlesin talle, et ta jääks rahulikuks, et ta mõtleks oma perele ja lapsele. Vahetevahel tuleb esmalt meie süda ja alles siis tennisemäng ja karjäär. Usun, et tal on hädast jagu saamiseks ja tugevamana naasmiseks kõik olemas.»

Del Potro kohtub järgmises ringis maailma esireketi Andy Murrayga, kes alistas täna Martin Klizani (ATP 50.) 6:7 (3), 6:2, 6:2, 7:6 (3).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles