Kes tõuseb Serena valvsa pilgu all troonile?

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams viibib Prantsusmaa lahtistel pealtvaatajana, sest on lapseootel.
Serena Williams viibib Prantsusmaa lahtistel pealtvaatajana, sest on lapseootel. Foto: Antoine Couvercelle/imago/PanoramiC/Scanpix

Serena Williams naudib Pariisis privileege – samal ajal, kui tema konkurendid Prantsusmaa lahtiste tiitli nimel mängivad, saab viiendat kuud lapseootel endine esireket päikest nautida ja rahulikult vastaseid hinnata. «Kõik on korras, aga natuke imelik on kõrvaltvaataja olla,» rääkis ta. Kes aga haaraks trooni (ajutiselt?) endale?

Pärast Austraalia lahtiste võitu teatas maailma esireket Williams lapseootusest ning astus tipptennisest ajutiselt kõrvale. Võistluspausi tõttu on ameeriklanna langenud praegu maailma edetabelis teiseks (ja langeb lähikuude jooksul veel), aga ükski naistennisist pole suutnud seni näidata ühelgi turniiril piisavalt suurejoonelist mängu, mis lubaks tõsisel ilmel rääkida Williamsist vabaks jäänud trooni hõivamisest. Kuningannakandidaati lihtsalt pole. Kas teda võib kohata Pariisis?

Ukrainlanna Elina Svitolina (WTA 6.) on võitnud tänavu küll neli tenniseturniiri (Taipei, Dubai, Istanbul, Rooma), kuid oli Pariisis avaringis hädas Bulgaaria tennisisti Tsvetana Pironkovaga (WTA 77.). Karolína Plíškova (WTA 3.) on võitnud kaks turniiri (Brisbane, Doha), kuid temal oli raskusi eile teises ringis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles