Niki Lauda: Vettel peab katkestama, sest muidu on kõik läbi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel Foto: CLAUDE PARIS/AP

Mercedese vormel-1 meeskonna tiitlilootused tuginevad meeskonna ühe juhi Niki Lauda sõnul sellel, et MM-sarja üldliider Sebastian Vettel katkestab järelejäänud 14 võidusõidust vähemalt ühe.

Vettel kasvatas Monaco GP võiduga edu Mercedese piloodi Lewis Hamiltoni ees 25 punktile. Tänavusel hooajal on etapivõidud jagunenud Mercedese ja Ferrari vahel võrdselt – Vettel on võitnud kolm etappi, Hamilton kaks ja Valtteri Bottas ühe. Samas ei ole Vettel ühtegi etappi lõpetanud teisest kohast madalamal.

«Üks asi on selge: Vettel peab vähemalt ühe etapi katkestama, muidu kõik läbi. Momentum on praegu Ferrari käes. Kui asi nii jätkub, kasvab vahe juba hiigelsuureks,» ütles Lauda.

Hamiltoni sõnul kujuneb ülejäänud hooajast neile tõeline katsumus. «Järgmised 14 sõitu tulevad väga rasked. Neil (Ferraril) on ilmselt sel aastal kõige tugevam auto, nagu meie auto oli eelmisel aastal. Samas teame, et Ferrari pole kuulikindel ning eks neilgi hakkab juhtuma,» ütles Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles