Suve kõige kuumem üleminekusaaga saigi juba läbi?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann chases a ball during the UEFA Champions League quarter final first leg football match Club Atletico de Madrid vs Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid on April 12, 2017. / AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann chases a ball during the UEFA Champions League quarter final first leg football match Club Atletico de Madrid vs Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid on April 12, 2017. / AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP

Madridi Atletico tähtründaja Antoine Griezmann andis sotsiaalmeedias mõista, et ei kavatse sel suvel klubist lahkuda.

Juba mõnda aega on räägitud, et Griezmann siirdub juulis avanevas üleminekuaknas ligi 100 miljoni euro suuruse summa eest Manchesteri. Erinevaid signaale ülemineku kohta on andnud ka jalgpallur ise.

Eile sai selgeks aga tõsiasi, et Atletico ei saa sel suvel uusi mängijaid soetada, mistõttu oleks Griezmanni lahkumine Atleticole veelgi valusam. Nende õnneks on prantslane hingega klubi juures ning andis sellest teada ka sotsiaalmeedias. «Rohkem kui kunagi varem,» kirjutas jalgpallur Twitterisse, lisades postitusele teemaviited «Atleti» ja «kõik koos».

Atletico on valmis Griezmannile pakkuma ka uut lepingut, mis tooks 26-aastasele ründajale hooaja jooksul sisse 10 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles