Prantsusmaa meedia: Arsenal võttis jalad kõhu alt välja ja tegi tähtründajale rekordilise pakkumise

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylian Mbappe rõõmustamas järjekordse värava üle.
Kylian Mbappe rõõmustamas järjekordse värava üle. Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA/Scanpix

Prantsusmaa meedia teatel tegi Londoni Arsenali jalgpalliklubi Monacole 18-aastase ründaja Kylian Mbappe eest 100 miljoni euro suuruse pakkumise.

Värskelt Arsenaliga uue kaheaastase lepingu sõlminud peatreener Arsene Wenger on pikalt Mbappe vastu huvi tundnud, ent seda teevad ka teised suurklubid, kaasaarvatud Madridi Real.

Kuna Arsenal lõpetas kõrgliigahooaja viienda kohaga, siis tuleval aastal Meistrite liigas ei mängita. Kuulduste kohaselt on aga Meistrite liiga Mbappe jaoks väga tähtis ning seetõttu peetakse soosikuks mehe palkamisel just Madridi suurklubi.

Sportsmail kirjutab, et Wenger on ka isiklikult Mbappe kodus külas käinud. «Käisin eelmisel aastal tal külas ning üritasid teda siia meelitada. Monaco suutis ta endale hoida, kuid see otsus oli väga-väga napp,» meenutas Wenger kohtumist.

Arsenali ajaloo suurim üleminek toimus 2013. aastal, kui klubisse toodi 47 miljoni euro eest Mesut Özil.

Väidetavalt on Monacole teinud pakkumise ka Manchester City, sealjuures olevat pakkumine olnud 130 miljonit eurot. Sama pakkumise on väidetavalt teinud ka Madridi Real.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles