Kaotusseisu jäänud tiitlikaitsja Djokovic väljus kolmetunnilisest lahingust võitjana

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiitlikaitsja Novak Djokovic Prantsusmaa lahtiste kolmandas ringis.
Tiitlikaitsja Novak Djokovic Prantsusmaa lahtiste kolmandas ringis. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Scanpix

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel elas ehmatuse üle tiitlikaitsja Novak Djokovic (ATP 2.), kes pidas tõelise maratonmatši argentiinlase Diego Schwartzmaniga (ATP 41.) ning väljus lõpuks viiesetilisest kohtumisest võitjana.

Kui 24-aastane Schwartzman võitis avaseti 7:5, siis teine sett kuulus omakorda 6:3 Serbia esinumbrile. Ehkki kolmanda seti võitis 6:3 taas Schwartzman, siis 1:2 kaotusseisu jäänud Djokovic tuli raskest seisust välja ning võitis mõlemad viimased setid kindlalt 6:1, 6:1 ning sammus 16 parema hulka. Ühtlasi teenis 30-aastane serblane oma karjääri 58. matšivõidu Roland Garrosi tenniseväljakutel.

Ehkki Schwartzman mängis elus esimest korda kolmandas ringis mõnel suure slämmi turniiril, suutis ta kogenud vastasele omajagu tuska valmistada. Kohtumine kestis kolm tundi ja 18 minutit.

Kaheksandikfinaalis ehk neljandas ringis läheb Djokovic vastamisi Lucas Pouille' ja Albert Ramos-Viñolase vahelise matši võitjaga.

Postimees ja Kanal 12 näitavad Prantsusmaa lahtistelt otsepilti nii meeste kui ka naiste poolfinaalidest ning finaalidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles