Kontaveidi endine paarismängu partner: arvan, et Anett jõuab peagi tippu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Yan Lerval/SIPA/Yan Lerval/SIPA/Scanpix

Esmakordselt jõudis tennise suure slämmi turniiril 16 parema hulka 19-aastane Jelena Ostapenko Lätist. Täna võitis ta Prantsusmaa lahtistel 6:1, 6:4 ukrainlanna Lesia Tsurenko, olles teises ringis alistanud olümpiavõitja Monica Puigi Puerto Ricost.

2013. aasta märtsis võitsid Anett Kontaveit (WTA 53.) ja Ostapenko (WTA 47.) Tallinnas paarismängus ITF-turniiri ning loomulikult hoiab lätlanna oma endise partneri arengul silma peal. «Anett on hakanud nüüd väga hästi mängima. Arvan, et ta jõuab peagi samuti tippu,» vahendab ERRi spordiportaal Ostapenko sõnu ETV spordisaatele.

Kui Ostapenko on jõudnud Prantsusmaa lahtistel neljandasse ringi ehk 16 parema hulka, siis Kontaveidi teekond lõppes teises ringis, kui 21-aastane eestlanna kaotas kolmes setis 7:6 (4), 4:6, 2:6 tiitlikaitsjale Garbiñe Muguruzale.

Jelena Ostapenko Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel. /USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix
Jelena Ostapenko Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel. /USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles