Fotod ja videod: Madridi Real hävitas Juventuse ning kaitses esimest korda ajaloos Meistrite liiga tiitlivõitu (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Madridi Reali jalgpalliklubi alistas Meistrite liiga finaalis Juventuse 4:1 ning võitis klubi ajaloo 12. Meistrite liiga karika. 

Finaalmäng algas üsna avatult ning kuigi mängu sai paremini sisse Juventus, avas mänguskoori hoopis Cristiano Ronaldo, kui oli täpne kohtumise 20. minutil. Sealjuures oli see tegu Reali esimese pealelöögiga. Seitse minutit hiljem viigistas käärlöögiga seisu Mario Mandzukic. Temast sai ajaloo kolmas mängija, kes on kahe erineva klubi eest löönud Meistrite liiga finaalis värava.

Kohtumise 61. minutil lajatas Casemiro löögi kaugelt värava peale, tabades Sami Khedira kanda, millest pall omakorda täpselt Gianluigi Buffoni selja taha lendas. Kolm minutit hiljem lõi oma jalgpallurikarjääri 600. värava Ronaldo, viies Reali juba 3:1 juhtima.

Juventuse olukord muutus eriti raskeks 84. minutil, kui Juan Cuadrado teenis Sergio Ramosele jala peale astumise eest teise kollase kaardi. Sealjuures vahetati ta väljakule 66. minutil. Kuigi Juventus suutis kaheväravalises kaotusseisus olles ka ohtlikke momente tekitada, ei suudetud neid realiseerida.

Kohtumise viimane värav sündis 90. minutil, kui täpne oli vahetusest sekkunud 21-aastane Marco Asensio. 

Selleks, et näha videoid väravatest, vajutage otseblogi võtmesündmuste nupule.

Foto: GRAPHIC NEWS
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles