Meistriliiga märtsi parimateks valiti Reim ja Bezykornovas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim
Martin Reim Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpalli meistriliiga märtsikuu parimaks treeneriks nimetati FC Flora loots Martin Reim ja mängijaks Narva Transi poolkaitsja Marius Bezykornovas.

Kuu parima treeneri tiitli pälvinud Reim tüüris Flora võidule Nõmme Kalju (1:0) ja Tartu Tammeka (1:0) üle ning sai rasketes mängudes viigid FC Levadialt (1:1) ja Sillamäe Kalevilt (2:2).

Kuu parim mängija Bezykornovas tõmbas edukalt niite Transi keskväljal. Pärast avavooru 0:0 viiki FC Viljandiga alistati FC Kuressaare 4:0, viigistati Kaljuga 1:1 ja purustati Lasnamäe Ajax 7:0. Bezykornovas lõi neis mängudes kokku kolm väravat.

Esiliigas tegi puhta töö Tallinna FC Levadia II, kes alistas 1:0 Flora II, 7:0 Valga Warriori ja 1:0 FC Puuma ning kaotas 0:3 Tallinna Kalevile. Tunnustuseks nimetati parimaks treeneriks Argo Arbeiter ja mängijaks Trevor Elhi, kes lõi Puuma vastu võiduvärava ning sepistas Warriori vastu kübaratriki.

Parimate valimisel arvestatakse mängija või treeneri sooritusi vastava kuu jooksul, tabeliseisu, väravaküttide pingerida, hoiatuskaarte, löödud ning sisse lastud väravate hulka, mängitud minuteid, distsiplinaarrikkumisi, ausa mängu põhimõtete järgimist, suhtumist vastasvõistkonda jms. Mälestusesemed laureaatidele annab üle Eesti Jalgpalli Liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles