Selgus Mayweatheri ja McGregori megamatši toimumisaeg

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather tuleb taas poksiringi
Floyd Mayweather tuleb taas poksiringi Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Kuigi üks poksilegend teise järel annab teada, et Floyd Mayweatheri ja Conor McGregori kohtumine oleks spordiala ajaloo suurim häbiplekk, nihkub matš reaalsusele aina lähemale. Nüüd on väidetavalt paigas matši toimumisaeg, vahendab Daily Mail.

Iirlase võitluskaaslane ja tuttav Abner Lloveras andis Ameerika telekanalile Gol TV intervjuu, kus väitis: «Suur uudis, mida tahan teile teatada, on, et McGregori ja Mayweatheri matši kuupäev on paigas. See peetakse septembris.»

Ametliku kinnitust, et pärast 49 võidetud lahingut kaotuseta erru läinud Mayweather ning UFC võitlusspordisarja superstaar McGregor omavahel kohtuvad, pole jätkuvalt. Suur osa maailma poksilegende on avaldanud arvamust, et tegu oleks erakordselt ühekülgse duelliga ja spordiala ajaloo suurima häbiplekiga.

 

Fighting is easy to me because I dedicate every single second of my thinking brain to it.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

«Ma mõistan iga võitlusspordifänni algset huvi. McGregor on peaaegu kindlalt maailma parim MMA-võitleja. Floyd on Floyd – oma ajastu ülivõimas valitseja,» kirjutas avalikus kirjas kümme aastat tagasi Mayweatherile oma WBC tiitlivöö kaotanud Oscar De La Hoya. «Aga edu ühel spordialal ei garanteeri edu teisel. Kaugel sellest. Ja oleme ausad, need on kaks erinevat ala.» De La Hoya arvates oleks matši toimumine farss, millest saadud hoobist ei pruugiks poks kunagi taastuda. «McGregor ei lähe vastamisi ju mõne hea poksijaga, rääkimata siis keskpärasest sportlasest. Ta võitleks parimaga.»

Et poksiringis oleks tegu mõttetu duelliga, arvab ka Mike Tyson: «See mustab spordiala ainult juhul, kui McGregor läheb Floydi vastu poksima, sest see näeks naeruväärne välja. Kui ta oma UFC oskused mängu paneks, võiks matš tulla päris põnev. Aga poksis McGregor ei võida!»

Kui kõik ennustavad Mayweatherile lihtsat võitu, siis miks see matš ikkagi (tõenäoliselt) maha peetakse? Lihtne vastus: raha, palju raha! «Inimesed maksavad ju mille eest iganes. Kui kaks inimest omavahel võitlevad, on inimesed nõus selle eest tasuma,» nendib Tyson. Ekspertide hinnangul võib Mayweatheri ja McGregori vastasseisu kogutulu ulatuda kuni 500 miljoni USA dollarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles