Foto: mida tähendavad Rossi kiivril olevad joonistused?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi
Valentino Rossi Foto: VINCENZO PINTO/AFP

Homme Mugello ringrajal sõidetavale MotoGP Itaalia etapile teiselt positsioonilt startiv Valentino Rossi kannab homsel võistlusel kiivrit, mis on pühendatud karjääri lõpetanud Francesco Tottile ning hiljuti surnud endisele MotoGP maailmameistrile Nicky Haydenile.

Kiivri peal olev joonistus kujutab jalgpalliväljakut, kus Rossi on koheselt hakkamas penaltit lööma. «Kas ma peaksin chipima?» küsib Rossi, viidates sellega Tottile. Kiivri tagaosas on aga Itaalia lipul kiri «Üks kapten. On Ainult üks kapten.»

Kiivril viskab Rossi enda üle ka nalja. Nimelt kukkus ta möödunud nädalal krossirajal ning vigastas rindkere. Seetõttu on ta kiivri joonistusel plaastris. 

Tänasel Itaalia etapi kvalifikatsioonil teise koha saanud Rossi ütles, et on kiiresti paranenud, kuid vajab veel aega. « Iga päevaga on seis paremaks läinud. Sõidu ajal mul valu pole, aga mul on veel aega vaja. Usun, et sõit tuleb tavalisest keerulisem,» ütles Rossi.

Foto: twitter
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles