Kodupubliku lemmik saatis Kontaveidi kukutaja Pariisis reketeid pakkima

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Mladenovici siiras rõõm.
Kristina Mladenovici siiras rõõm. Foto: USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel rõõmustas Pariisi publikut Kristina Mladenovic, kes alistas naiste üksikmängu neljandas ringis 6:1, 3:6, 6:3 hispaanlanna Garbine Muguruza.

Teises ringis tasavägise mängu järel Anett Kontaveidi alistanud Muguruza võitis Mladenovici vastu avasetis kõigest 15 punkti ja ehkki teine sett kuulus talle, võitis 13. asetusega Mladenovic otsustava seti üsna kindlalt.

Muguruza kaotus tähendab, et kümnest parema asetusega mängijast on naiste seas veel konkurentsi jäänud vaid kolm - Simona Halep, Elina Svitolina ja Karolina Pliškova. Turniir sai läbi ka Venus Williamsi jaoks, kes kaotas pärast võidetud avasetti 7:5, 2:6, 1:6 Timea Bacszinszkyle.

Veerandfinaalis kohtuvad omavahel Bacszinszky ja Mladenovic, samal tabelipoolel on vastamisi veel Caroline Wozniacki ja lätlanna Jelena Ostapenko, kes sai 2:6, 6:2, 6:4 jagu Samantha Stosurist. Teise tabelipoole veerandfinaalid peetakse esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles