Nadal on tagasi oma paremate päevade tasemel

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: Han Yan/imago/Xinhua

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel jätkab võimsa hooga hispaanlane Rafael Nadal, kes alistas neljandas ringis 6:1, 6:2, 6:2 kaasmaalase Roberto Bautista Aguti. Nadal on nüüd kõik oma neli senist kohtumist Prantsusmaal võitnud settigi loovutamata. Veel enam, tosina seti peale on vastased temalt seni kätte saanud ainult 20 geimi.

«Nadal on oma paremate päevade tasemel. Ta mängib iga punkti väga intensiivselt,» kommenteeris Bautista Agut. Nadal ise jäi mõistagi rahule. «Mängisin hea tennisisti vastu ja kolmes setis saadud võit tekitab rahulolu. Ma ei mänginud küll nii hästi kui eelmises ringis, ent piisavalt hästi,» sõnas ta.

Veerandfinaalis läheb Nadal vastamisi kaasmaalase Pablo Carreno Bustaga. Busta pidas Kanadat esindava Miloš Raoniciga maha tõelise maratonlahingu. Viie seti pikkuseks veninud duell kestis neli tundi ja 17 minutit, Carreno Busta võitis lõpuks 4:6, 7:6 (2), 6:7 (8), 6:4, 8:6. Kogu maratonkohtumise peale võitis hispaanlane lõpuks vaid neli punkti rohkem kui Raonic. Servikahurina tuntud Raonici 25 ässale vastas Carreno Busta kümne ässaga, ent kui Raonic tegi ka seitse topeltviga, siis hispaanlane ei patustanud ühegi sellise eksimusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles