Raju Rammstein aitas Magnus Kirdi MMile

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt.
Magnus Kirt. Foto: Kristjan Teedema

​Gustav Sule memoriaal Tartus on läbi aastate olnud korraliku tasemega mõõduvõtt suve alguses, kuhu koguneb Eesti kergejõustikuparemik. Seekord pidi võistlustel aga Eesti tippe tikutulega taga otsima ning korraldajad leidsid rahva staadionile meelitamiseks huvitava vaatenurga: Eesti odameestele seati eesmärgiks nende nõuandja Andrus Värniku nimel oleva Eesti rekordi 87.83 ületamine.

Juba Tamme staadionile sisenedes märkab kergejõustikusõber kaugemal terendamas 90 meetri joont. Staadionidiktor teatab, et Magnus Kirt ja Tanel Laanmäe on kaubelnud välja boonused Eesti rekordi purustamise eest. 

Kergejõustikuhuvilised kergitavad bravuurika eesmärgi peale kulmu, sest juba kaks aastat Eesti kõigi aegade teist tulemust 86.65 hoidev Kirt on näidanud viimasel neljal mõõduvõtul viskeid 82 meetri ligi, isiklikku rekordit 85.04 omav Tanel Laanmäe teeb hooaja avavõistluse. Elame, näeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles