Viiekordne NBA meister keeras purjuspäi auto üle katuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derek Fisher ja Gloria Govan.
Derek Fisher ja Gloria Govan. Foto: John Salangsang/AP/Scanpix

Kunagine Los Angeles Lakersi korvpallur ja New York Knicksi endine peatreener Derek Fisher vahistati kahtlustatuna joobes juhtimises. Fisher tegi pühapäeva varahommikul California kiirteel avarii, keerates auto üle katuse, kirjutab The Guardian.

Võimude teatel liikus Fisher Sherman Oaksi linnaosas piki 101. kiirteed, kui kaotas oma Cadillaci üle kontrolli, kaldus enne ristmikku paremale teepervele ja põrkas vastu betoonist teepiiret. Auto paiskus kokkupõrke tagajärjel katusele. Fisher ja tema kaasreisija, tõsielusarjast «Korvpallurite naised» tuntud Gloria Govan vigastada ei saanud. Kohale saabunud kiirteepolitsei tuvastas roolis istunud Fisheril aga joobe ning ta võeti vahi alla.

Aastatel 1996-2014 NBAs mänginud Fisher tuli Lakersiga aastatel 2000-2002 kolm korda järjest meistriks ning sai sõrmuse sõrme ka 2009. ja 2010. aastal. Lisaks Lakersile veel Golden State Warriorsi, Utah Jazzi, Oklahoma City Thunderi ja Dallas Mavericksi särki kandnud Fisher oli aastatel 2014-16 New York Knicksi peatreener, kuid vallandati mullu veebruaris. Pärast seda on ta töötanud televisioonianalüütikuna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles