Belgia suurim staar jääb mängust Eestiga eemale

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard.
Eden Hazard. Foto: Stefan Wermuth/Reuters/Scanpix

Belgia jalgpallikoondise ründetäht Eden Hazard vigastas hüppeliigest ning peab vahele jätma Eesti – Beliga MM-valikturniiri kohtumise. Uuesti mänguvormi peaks Chelsea mängumees jõudma uue klubihooaja alguseks.

Tõsi, täpset vigastuspausi pikkust ei osatud koheselt öelda, kuid selge on see, et Belgia mängud Tšehhi ja Eestiga jätab ta vahele.

Samal ajal räägitakse intensiivselt Hazardi võimalikust üleminekust Madridi Reali. 26-aastane jalgpallur ütles eile, et kaaluks sellist pakkumist. «Muidugi kaaluksin, kui Madrid teeks mulle pakkumise. Ma tahan võita tiitleid ning oleks tore võita ka Meistrite liiga. Aga ka Chelsea eesmärk on võita Meistrite liiga. Ausalt öeldes, ma ei tea, mis juhtuma hakkab,» lausus Hazard.

Hazardi leping Chelseaga kestab veel kolm hooaega. «Olen Chelseas õnnelik, kuid kunagi ei tea, mis juhtub. Ma pole klubi juhtidega veel mitte midagi arutanud. Tahan praegu mõelda jalgpallile nii vähe kui võimalik,» jätkas ta.

Eesti ja Belgia MM-valikmäng toimub 9. juunil Lillekülas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles