Maailma neljas reket murdis kindlalt veerandfinaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simona Halep.
Simona Halep. Foto: PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS/Scanpix

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel pääses kindlalt veerandfinaali ehk kaheksa parema hulka rumeenlanna Simona Halep (WTA 4.), kes alistas neljandas ringis 6:1, 6:1 hispaanlanna Carla Suarez Navarro (WTA 23.).

Hiljuti jalavigastuse tõttu maineka Rooma turniiri finaalis ukrainlannale Elina Svitolinale (WTA 6.) alla jäänud 25-aastasel Halepil on võimalik revanš saada, kuna veerandfinaalis tuleb rumeenlannal vastamisi minna just Svitolinaga.

Neist viimane lõpetas täna horvaatlanna Petra Martici (WTA 290.) imelise teekonna. Kui Martic võitis avaseti 6:4, siis kaks järgmist kuulusid numbritega 6:3, 7:5 juba Svitolinale, kes kahe tunni ja viie minutiga kohtumise saatuse otsustas.

Nii on naiste individuaalturniiril selgumata veel vaid üks veerandfinaalpaar, sest täna lähevad omavahel vastamisi veel Paraguay tennisist Verónica Cepede Royg (WTA 97.) ja maailma kolmas reket Karolina Pliškova ning prantslannad Caroline Garcia (WTA 27.) ja Alize Cornet (WTA 43.).

Prantsusmaa lahtiste nii naiste kui ka meeste poolfinaalidele ja finaalidele on võimalik alates neljapäevast kaasa elada nii Postimees.ee kui ka Kanal 12 vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles