Maailma esireket jõudis neljandat aastat järjest Prantsusmaal veerandfinaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray.
Andy Murray. Foto: CHRISTOPHE SIMON/AFP/Scanpix

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel pääses neljandat aastat järjest veerandfinaali maailma esireket Andy Murray, kes alistas kolmes setis 6:3, 6:4, 6:4 venelase Karen Hatšanovi (ATP 53.).

Oma karjääri jooksul on Murray Prantsusmaal kaheksa parema hulka edenenud nüüd juba seitse korda, kuid finaali jõudnud vaid korra. See juhtus eelmisel aastal, kui 30-aastane britt pidi neljas setis tunnistama serblase Novak Djokovici paremust.

Seejuures oli tänane võit Murrayle ATP tenniseturniiridelt kokkuvõttes juba 650. Hea servi (Murray lõi viis ässa Hatšanovi ühe vastu) ning tugeva kaitsemänguga jõudis šotlane seega kindlalt veerandfinaali, kus ta läheb vastamisi jaapanlase Kei Nishikori (ATP 9.) ja hispaanlase Fernando Verdasco (ATP 37.) vahelise matši võitjaga.

Ainsa Suurbritannia meestennisistina on Prantsusmaa lahtised võitnud Fred Perry aastal 1935.

Prantsusmaa lahtiste nii naiste kui ka meeste poolfinaalidele ja finaalidele on võimalik alates neljapäevast kaasa elada nii Postimees.ee kui ka Kanal 12 vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles