Soome poksiässa Heleniuse järgmine matš toimub Tallinnas

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome poksikuulsus Robert Helenius (vasakul) 2015. aastal Tallinnas toimunud matšis Saksamaa esindaja Timur Mustafaroviga.
Soome poksikuulsus Robert Helenius (vasakul) 2015. aastal Tallinnas toimunud matšis Saksamaa esindaja Timur Mustafaroviga. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Soome profipoksija Robert Heleniuse järgmine matš toimub 17. juunil Tallinnas, kui ta läheb vastamisi britt Ian Lewisoniga.

Ehkki esialgu pidi 33-aastane Helenius kohtuma maikuus Helsingis Dereck Chisoraga, siis majanduslike põhjuste tõttu jääb kõnealune duell pidamata.

«Meil on väga hea meel, et Robert sai niivõrd lühikese etteteatamisega endale uue matši Tallinnas. Lewison on suurepärane vastane ning kindlasti tippvormis,» ütles Heleniuse mänedžer Markus Sundman.

Kui 35-aastane Lewison on oma profikarjääri jooksul saanud kirja 12 võitu, kolm kaotust ja õhe viigi, siis kaks aastat noorema Heleniuse arvel on 24 võitu ja üks viik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles