Hiina impordib Eestist suusatarkust

, Postimees 1993-2006
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusatreeneri Vahur Teppani uueks tööks on Hiina murdmaakoondise olümpiakõlbulikuks timmimine koduseks 2022. aasta Pekingi taliolümpiaks.
Suusatreeneri Vahur Teppani uueks tööks on Hiina murdmaakoondise olümpiakõlbulikuks timmimine koduseks 2022. aasta Pekingi taliolümpiaks. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Millest varasuvel ikka kirjutada, kui Postimees palub oma sünnipäeva puhul endiselt töötajalt spordilugu? Muidugi mu kauaaegsest leivaalast murdmaasuusatamisest.

Õnneks ei pea seekord kajastama Team Haanja ja Eesti Suusaliidu vahelist kemplemist ning saab vahendada vaid rõõmustavat. Ja õnneks on siin ka päris korralik uudis olemas. Tartu Suusaklubi noore treeneri Vahur Teppani (32) siirdumine Hiina suusakoondise juhendajaks on ju rõõmustav ja vahva, või mis?

Karjääris suur samm edasi – mis siis, et esialgu paistab see hulljulge hüppena tundmatusse. Ja mis sellest, et suurte suusariikide koondiste juhendamine peab veel oma aega ootama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles