Galerii: Belgiat võõrustav Eesti jalgpallikoondis treenis kolmes erinevas rühmas (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondis võõrustab sel reedel Lilleküla staadionil MM-valiksarjas hirmkõva Belgia koondist, kellele sügisel kaotati võõrsil koguni 1:8.

Tänases trennis oli 25 mängijast kohal 24 ehk puudus vaid koondise keskväljahing Konstantin Vassiljev, kes võitis eile õhtul Poola kõrgliigas koduklubi Bialystoki Jagielloniaga hõbemedalid. «Kostjale andsime tähistamiseks ühe õhtu ja ta liitub meiega teisipäeval. Täna-homme selgub trennides, kas ja kui tõsised probleemid kedagi vaevavad. Enar Jääger (Eesti koondise keskkaitsja - toim) käis doktor Kaspar Rõivassepaga uuringutel ning õhtuks saame vastuse, kas temast on asja meid aitama või peame tooma meeskonda asendusmängija. Kindlasti ei soovi me mängija probleeme süvendada.

Ken Kallaste on mõnda aega koduklubi treeningutest eemal olnud ja saanud jalale rahu anda. Siim Luts samuti ja tavaliselt ravibki aeg kõige paremini. Meil on väga heal tasemel meditsiinipool – kui nad saavad korda, siis nad on väljakul.

Küsimärke on õhus veelgi, sest Sergei Zenjovi pole pikalt mängimas näinud ning Henrik Ojamaa ja Henri Anier on praeguseks üle paari nädala puhanud. Seetõttu ongi laagris 25, mitte 23 mängijat.

Tänases trennis harjutame kolmes erinevas rühmas, aga teisipäeval peame juba võistkondlikumalt tegutsema, sest taktikatrennid vajavad tegemist, ent päev on siiski rahulikum. Puhanutele tuleb trennis lisaasju anda, et saada mänguline vorm võimalikult heaks, aga suures plaanis saab seda kolme-nelja päevaga ainult timmida, mitte üles ajada,» rääkis koondise peatreener Martin Reim tänasel pressikonverentsil.

Kohtumise avavile mulluse EMi veerandfinalisti Belgiaga algab Lilleküla staadionil kell 21.45.

Loe, mida rääkisid tänasel pressikonverentsil veel nii koondise peatreener Martin Reim, kaitsemängija Karol Mets kui ka ründaja Ats Purje.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles