Maailma kolmas reket oli 97. naise vastu hädas

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolina Pliškova vajas kolme setti, et saada jagu Paraguay sportlasest ning jõuda Prantsusmaal kaheksa parema sekka.
Karolina Pliškova vajas kolme setti, et saada jagu Paraguay sportlasest ning jõuda Prantsusmaal kaheksa parema sekka. Foto: PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS/Scanpix

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel pääses raske võiduga naiste individuaalturniiril veerandfinaali maailma kolmas reket Karolina Pliškova, kellele suutis head vastupanu osutada Paraguay esindaja Veronica Cepede Royg (WTA 97.).

Cepede võitis avaseti 6:2, ent pidi kahes järgmises tunnistama siiski tšehhitari 6:3, 6:4 paremust, mistõtti pääses kaheksa parema sekka 25-aastane Pliškova. Kohtumine kestis tund ja 51 minutit, mille jooksul tegi Pliškova 22 äralööki Cepede 23 vastu, võitis murdepalle seitsmest neli (Cepede kümnest neli) ning lõi neli ässa vastase kahe vastu.

Teises õhtuses kaheksandikfinaalkohtumises läksid omavahel vastamisi kaks prantslannat Caroline Garcia (WTA 27.) ja Alize Cornet (WTA 43.), kellevahelisest vastasseisust väljus 6:2, 6:4 võidu saanud Garcia, jõudes esimest korda karjääri jooksul mõnel suure slämmi turniiril veerandfinaali. Seal kohtub ta aga just Pliškovaga.

Kõik naiste veerandfinaalpaarid Prantsusmaa lahtistel:

  • Jelena Ostapenko (Läti, WTA 47.) – Caroline Wozniacki (Taani, WTA 12.)
  • Kristina Mladenovic (Prantsusmaa, WTA 14.) – Timea Bacsinszky (Šveits, WTA 31.)
  • Elina Svitolina (Ukraina, WTA 6.) – Simona Halep (Rumeenia, WTA 4.)
  • Caroline Garcia (Prantsusmaa, WTA 27.) – Karolina Pliškova (Tšehhi, WTA 3.)

Prantsusmaa lahtiste nii naiste kui ka meeste poolfinaalidele ja finaalidele on võimalik alates neljapäevast kaasa elada nii Postimees.ee kui ka Kanal 12 vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles