Eesti ja Belgia MM-valikmängule tulid müüki tavapärasest odavamad piletid

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgia jalgpallikoondis
Belgia jalgpallikoondis Foto: SCANPIX

Reedel A. Le Coq Arenal peetavale Eesti – Belgia MM-valikmängule tuli Piletilevis müügile 140 piiratud nähtavusega istekohta.

Kuna peaaegu kõik istekohad on välja müüdud, pani jalgpalliliit müügile 140 piiratud nähtavusega istekohta, mille hind on tavapärasest 50 protsenti odavam.

Koondise mängupäev algab 9. juunil kell 19.00, mil avatakse A. Le Coq Arena ümbruses festivaliala, kuhu pääseb Eesti – Belgia piletiga ja kus pakutakse tegevust nii lastele kui ka täiskasvanutele. Staadion avatakse kell 19.45, koondised saabuvad soojendusele kell 21.00 mängueelne tseremoonia leiab aset kell 21.30 ning avavile kõlab kell 21.45.

Seoses festivaliala ja suure hulga pealtvaatajatega on 9. juunil A. Le Coq Arena ümbruses liiklus oluliselt piiratud. Staadioni parklasse pääseb vaid erilubadega, mistõttu soovitab jalgpalliliit mängule tulla ühistranspordiga, jala või jalgrattaga. Autoga saabuvatel pealtvaatajatel tuleb parkimiseks varuda aega ja leida sobiv koht staadionist kaugemal.

Eesti koondise järgmine vastane asub FIFA edetabelis seitsmendal kohal. Senisest viiest omavahelisest kohtumisest on Eestil kirjas üks võit: kui Belgia viimati 2009. aasta oktoobris A. Le Coq Arenat külastas, siis andsid Raio Piiroja ja Konstantin Vassiljevi väravad meile 2:0 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles