Rakveres võtavad omavahel mõõtu üle 300 kergejõustiklase

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stardinimekirjas on esindatud ka Hans-Christian Hausenberg (paremal).
Stardinimekirjas on esindatud ka Hans-Christian Hausenberg (paremal). Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sel neljapäeval ehk 8. juunil toimuvad Rakveres Eesti juunioride ja noorte karikavõistlused, kuhu on oodata 335 sportlast 32 klubist.

Võrreldes eelmise aastaga on sportlasi üles antud poolesaja võrra enam, ka osalevate klubide arv ületab mulluse üheksa võrra.

Võisteldakse nii individuaalses kui ka klubide arvestuses. Klubile toovad punkte kuni kümme parimat individuaaltulemust ja teatejooks, seejuures ühel alal kuni kaks tulemust. Mullust esikohta asuvad kaitsma Audentese Spordiklubi naiskond ja meeskond. 

Oma vanuseklassi suurvõistluse normatiividest paremat tulemust näidanud noortest tulevad starti Johanna ja Lishanna Ilves, Marleen Mülla, Sander ja Martin Moldau (Rakvere KJK ViKe), Eliise Anijalg ja Hans-Christian Hausenberg (Tartu SS Kalev), Emely Karhu ja Toomas Tankler (Niidupargi KJK), Liisa-Maria Truupõld, Sten Ander Sepp ja Ken Mark Minkovski (Audentese SK), Robin Nool (SK Elite Sport), Vitali Rubenkov (SK Narvic), Kristjan Tafenau (Viljandi KJS Sakala), Johannes Treiel (KJK Saare), Piibe-Kirke Aljas (TÜ ASK), Katre Sofia Palm (Saue KJK).  

Lisaks eelpoolnimetatutele võistlevad mitmed neiud-noormehed U20 EMi või Euroopa noorte olümpiafestivali normatiivi täitmise lootusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles