Enar Jääger ei saa koondist mängudes Belgia ja Lätiga aidata

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enar Jääger (keskel) esmaspäeval toimunud Eesti jalgpallikoondise treeningul.
Enar Jääger (keskel) esmaspäeval toimunud Eesti jalgpallikoondise treeningul. Foto: Toni Läänsalu

Eesti jalgpallikoondise kaitsja Enar Jääger jääb vigastuse tõttu eemale sel reedel toimuvast MM-valikmängust Belgiaga ja tuleval esmaspäeval aset leidvast maavõistlusest Lätiga.

«Reie lähendajalihase vigastus, millega Enar Eestisse tuli, ei ole paari päeva jooksul näidanud paranemismärke. Järgmised mängud tulevad liiga kiiresti, et teda mänguvalmis saada,» lausus Eesti koondise arst Kaspar Rõivassepp.

Jääger sai vigastada nädal aega tagasi, kui tema koduklubi Oslo Valerenga kohtus karikamängus Orniga, kus 32-aastane eestlane juba avapoolaja lõpus välja vahetati. Ehkki Jääger liitus koondisega, näitasid uuringud, et kiirustada pole mõtet.

Peatreener Martin Reimi valikus on jätkuvalt 24 mängijat, mis tähendab, et ühtegi asendusmängijat koondisesse ei kutsuta.

Nii kuuluvad rahvuskoondise rivistusse kaitsemängijatest Ragnar Klavan, Taijo Teniste, Nikita Baranov, Artur Pikk, Karl Mööl, Ken Kallaste ja Madis Vihmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles