Järelvaadatav: suursoosik Simona Halep kaotas seti, aga jõudis finaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste naiste individuaalturniiri teises poolfinaalis läksid vastamisi rumeenlanna Simona Halep (WTA 4.) ja tšehhitar Karolina Pliškova (WTA 3.). Halep võitis 6:4, 3:6, 6:3.

Enne mängu:

2014. aasta Prantsusmaa lahtiste finalist Halep, kes kaotas toona tasavägises matšis Maria Šarapovale, pääses tänavu poolfinaali, kui alistas kaheksa parema seas kolmes setis 3:6, 7:6 (8:6), 6:0 ukrainlanna Elina Svitolina (WTA 6.). Seejuures võttis Halep revanši, kuna hiljuti toimunud Rooma tenniseturniiri finaalis pidi ta vigastuse tõttu Svitolina paremust tunnistama. Siiski on kõigest 168 cm pikkune ning 25-aastane rumeenlanna tänavusel hooajal olnud heas hoos, kuna kaitses näiteks maineka Madridi tenniseturniiri tiitlit. 

Samuti 25-aastane Tšehhi tennisist Karolina Pliškova jõudis nelja parema sekka raske võiduga, kui alistas veerandfinaalis kodupubliku toel võistelnud prantslanna Caroline Garcia (WTA 27.) kahes setis 7:6 (7:3), 6:4. Ühtlasi jõudis Pliškova oma karjääri jooksul esimest korda Prantsusmaal niivõrd kõrgele.

Prantsusmaa lahtiste nii naiste kui ka meeste poolfinaalidele ja finaalidele on võimalik alates neljapäevast kaasa elada nii Postimees.ee kui ka Kanal 12 vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles