Liverpool vabandas ning loobus hinnaka keskkaitsja jahtimisest

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virgil van Dijk (vasakul) võitlemas palli pärast Tottenhami ründaja Harry Kane'iga.
Virgil van Dijk (vasakul) võitlemas palli pärast Tottenhami ründaja Harry Kane'iga. Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS/SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi vabandas Southamptoni ees, et pidas nende keskkaitsja Virgil van Dijkiga Southamptoni selja taga läbirääkimisi ning loobus hollandlase jahtimisest, kelle eest oldi nõus välja käima 70 miljonit eurot.

Et selline tegevus on keelatud, kavatses Southampton esitada avaliku kaebuse, aga Liverpool jõudis oma tegutsemisega ette ning vabandas, kirjutab BBC.

«Liverpooli jalgpalliklubi vabandab ning avaldab kahetsust nii Southamptoni omaniku, juhatuse kui ka fännide ees, mille kohaselt tekkisid arusaamatused Virgil van Dijki ümber. Austame Southamptoni seisukohta ning võime kinnitada, et oleme lõpetanud kõnealuse mängija jahtimise,» seisis FC Liverpooli avalduses.

25-aastane keskkaitsja on mitmete klubide huviorbiidis ning teatanud ise, et soovib Liverpooliga liituda. Seni tundus, et van Dijk oli ka Punaste peatreeneri Jürgen Kloppi peamine sihtmärk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles