Chelsea peatreener näitab esiründajale ust

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa lõi tänavu Premier League'is 20 väravat.
Diego Costa lõi tänavu Premier League'is 20 väravat. Foto: MATT DUNHAM/AP/Scanpix

Inglismaa jalgpallimeister Londoni Chelsea läheb tulevale hooajale vastu ilma senise esiründaja, tänavu Premier League’is 20 väravat löönud Diego Costata. Hispaania passiga brasiillane rääkis meediale, et peatreener Antonio Conte näitas talle ust.

«Ma olen Chelsea mängija, aga nad ei taha mind enam siia,» kurtis Costa BBC vahendusel. «Antonio Conte on edastanud mulle sõnumi, et ma ei sobi Chelsea plaanidesse. Conte ütles, et ta ei arvesta järgmisel hooajal minuga. Minu suhe peatreeneriga oli sel hooajal halb, millest on kahju. Ma olen juba tema sõnumi klubijuhtidele edastanud, et nad saaksid otsustada.»

Costa liitus Chelseaga 2014. aastal Madridi Atleticost. Nüüd peab Costa plaane endise klubis juurde naasta. Probleemiks on aga, et Atletico ei tohi üleminekureeglite rikkumise tõttu enne aastavahetust uusi mängijaid registreerida.

«Kas olla viis kuud mängimata? Ma ei teagi. See on keeruline olukord, aga inimesed teavad, et ma armastan Atleticot väga ja mulle meeldiks Madridis elada,» mõtiskles Costa. «Oleks kena sinna naasta, aga viis kuud mängimata olla, oleks keeruline. Ees ootab MM-hooaeg ja on palju asju, mida ma pean kaaluma. Ma pean mängima – lihtne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles