Madridi Real lõpetas Man Unitedi parima mängija jahtimise

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi väravavaht David de Gea.
Manchester Unitedi väravavaht David de Gea. Foto: Andrew Couldridge/REUTERS/Scanpix

Hispaania spordipäevaleht Marca, mida nimetatakse (kohati õigustatult) ka Madridi Reali mitteametlikuks pressiteenistuseks, raporteerib, et valitsev Euroopa meisterklubi pole enam huvitatud Manchester Unitedi väravavahi David de Gea ostmisest.

Kaks suve tagasi oli de Gea siirdumine Reali sisuliselt juba kokku lepitud, ent faksimasina tõrke tõttu ei jõutud paberimajandusega valmis ja üleminek jäi katki. Kuigi kevadel kogusid hoogu jutud, justkui oleks Reali president Florentino Perez võtnud nõuks taas Hispaania koondise esiväravavahti jahtima hakata, teatab Marca, et nüüd on otsustatud usaldada praegust puurivahti Keylor Navast.

Manchester Unitedi peatreeneri Jose Mourinho jaoks on tegu väga hea uudisega, sest Alex Fergusoni erruminekule järgnenud ebaõnnestunud hooaegade jooksul on de Gea olnud selgelt meeskonna parim ja stabiilseim mängija. Järgmisel hooajal ootab Manchester Unitedit aastase pausi järel ka Meistrite liiga, mille tarbeks ei tohi meeskond kindlasti nõrgeneda, ent de Gea asendamine oleks keeruline ülesanne.

26aastase de Gea praegune leping Manchester Unitediga kehtib 2019. aasta suveni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles