Fotod: Sardiinia rallit juhtinud Meeke keeras auto üle katuse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke keeras enda Citroeni taas üle katuse.
Kris Meeke keeras enda Citroeni taas üle katuse. Foto: twitter

Käimasoleva autoralli MM-sarja hooaja eel peeti Kris Meeke’i üheks suuremaks tiitlisoosikuks, kuid reaalsuses on käinud tema aasta kraavist-kraavi. Ainsana on ta suutnud korralikult finišisse tulla Mehhikos ja seal sai ta kirja ka võidu. Sel nädalavahetusel kavas olev Sardiinia ralli tõi Meeke’ile taas tuska.

Meeke oli Sardiinias 4. kiiruskatse järel hoidmas liidrikohta, kuid järgneval võidukihutamisel keeras britt enda auto taas üle katuse.

Lõpuks jõudis Meeke küll 5. kiiruskatse finišisse, kuid kaotust parimatele kogunes ligi 8 minutit ja sellega on võidulootused mehe jaoks ka kadunud.

MM-sarja üldarvestuses hoiab Meeke enne Sardiinia etappi 27 punktiga alles 9. kohta. Kui seni on Citroeni boss Yves Matton andnud mõista, et nad toetavad Meeke’i igati, siis järjekordne äpardus paneb briti õlule veelgi rohkem pingeid.

Teatavasti istub Sardiinia rallil juba Citroeni roolis Andreas Mikkelsen, kes otsib endale täiskohaga töökohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles