Belgia ajaleht illustreeris Lilleküla muruprobleemi jabura retrofotoga

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lillekülas vast täna lund sadama ei hakka. Küll on seda juhtunud varem.
Lillekülas vast täna lund sadama ei hakka. Küll on seda juhtunud varem. Foto: RAIGO PAJULA/AFP

Eesti ja Belgia jalgpallikoondiste täna kohtumise eel on üheks jututeemaks kerkinud Lilleküla staadioni murukate. Belgia ajaleht otsustas teemat veelgi üle võlli keerata, illustreerides väljakust rääkivat artiklit retrofotoga, kus Aivar Pohlak lund roogib.

 Belglaste juhendaja Roberto Martinez on muretsenud, et areeni murukatte seis ei ole just parim ning lisas mängueelsel pressikonverentsil, et loodetavasti on mängu ajaks kõik korras. Eesti koondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev tõdes seepeale, et olukord on ju kõigi jaoks võrdne.

«Võin ju proovida ise muru niita, kuid arvatavasti see midagi paremaks ei muuda. Alati räägitakse väljakust, kuid kokkuvõttes on ju võimalused mõlema meeskonna jaoks võrdsed,» ironiseeris Vassiljev pressikonverentsil.

Belgia ajaleht Nieuwsblad otsustas teemat laiendada ning kirjutas oma veebiküljel artikli, mis Lillekülas aastate jooksul on toimunud. Lugu illustreeriti retrofotoga 2007. aasta märtsikuust, kui Aivar Pohlak Eesti-Kanada kohtumise eel lund rookis. Fotoallkirjas lisati, et miski muu ei võta paremini kokku Eesti jalgpalli seisu kui see pilt.

Vaata fotot SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles