Sünnipäevalaps Kaia Kanepi naasis suurde tennisesse turniirivõiduga! (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Kenzo Tribouillard/AFP/Scanpix

Vahepeal aasta aega tipptennisest eemal olnud Kaia Kanepi naasis armastatud mängu juurde kohe turniirivõiduga. Esseni 25 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiri finaalis alistas ta oma 32. sünnipäeval kunagise maailma seitsmenda naise Patty Schnyderi 6:3, 6:7 (5), 2:0*.

*Šveitslanna andis otsustavas setis murdega taga olles Kanepile loobumisvõidu.

25 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga Esseni tenniseturniiri võitmise korral saavutaks Kanepi oma karjääri jooksul 11. esikoha ITFi turniiri. WTA tasemel on Kanepi karjääri jooksul võitnud 4 tiitlit.

Kanepi on karjääri jooksul kohtunud 38-aastase Schnyderiga neli korda ning alati on peale jäänud eestlanna. Viimati kohtuti 2015. aastal Bangkokis, kus Kanepi võitis 6:3, 6:3.

Pika võistluspausi pidanud Kanepi on praeguseks langenud WTA-tabelis 630. kohale. Kunagi isegi maailma 7. reketiks olnud ja 11 WTA turniiri võitnud Schnyder hoiab praegu 308. positsiooni.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles