Saladus hakkab välja tulema: Cristiano Ronaldo sai väidetavalt kaksikute isaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo koos poja Cristiano Ronaldo juuniori ja tüdruksõbra Georgina Rodriguezega.
Cristiano Ronaldo koos poja Cristiano Ronaldo juuniori ja tüdruksõbra Georgina Rodriguezega. Foto: DAVID NIVIERE/SIPA/DAVID NIVIERE/SIPA/Scanpix

Jalgpalliväljakutel suuri tegusid tegev Madridi Reali ja Portugali koondise ründeäss Cristiano Ronaldo sai oma kodumaa meedia teatel kaksikute isaks.

Portugali telekanal SIC avaldas, et Ronaldo sai neljapäeval kaksikute isaks. Väljaande teatel sünnitas lapsed surrogaatema ning nende nimedeks said Eva ja Mateo.

Ronaldo sai esimest korda isaks 2010. aastal, kui seni tundmatuks jäänud surrogaatema sünnitas Ronaldole poja, Cristiano Ronaldo juuniori.

«Cristiano Ronaldo kaksikute nimedeks on Mateo ja Eva. Poisi ja tüdruku sünnitas surrogaatema. Ronaldo ei ole seda saladust veel maailmaga jaganud,» teatas telekanal.

Ronaldo ja tema esindajad ei ole seni veel uudist kinnitanud, kuid Portugalis on nüüdseks kõik suuremad meediaväljaanded antud uudise avaldanud. Kevadel kirjutas Suurbritannia meedia, et Ronaldo on peagi saamas kaksikute isaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles