Eesti parim naissportlane lükkab hooaja avavõistluse veelgi edasi

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Balta
Ksenija Balta Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eelmisel aastal Eesti parimaks naissportlaseks valitud kaugushüppaja Ksenija Balta lükkab hooaja avavõistluse põlveprobleemi tõttu veelgi edasi. 

Balta otsustas võistlemisest loobuda paar nädalat tagasi Eugene'i Teemantliiga etapil, kui tunnistas, et teda hakkas segama põlveprobleem. Toona lootis ta 15. juunil järgmisel Teemantliiga osavõistlusel Oslos kaasa teha, kuid otsustas nüüd siiski veel põlvele rahu anda. 

Küll aga on eestlastest Oslos võistlemas tõkkejooksja Rasmus Mägi, kes sai Shanghai Teemantliiga etapil kolmanda kohta. 

400 m tõkkejooksu stardinimekiri
400 m tõkkejooksu stardinimekiri Foto: TEEMANTLIIGA KODULEHEKÜLG

Eestlaste meelisaladest on Oslos kavas ka kettaheide, kuid seal Eesti tugevamaid stardis pole. Üle pika aja võistlevad koos olümpiavõitja Christoph Harting ning tema vend, vigastusest paranenud Robert Harting Stardinimekirjas on ka jamaikalane Fedrick Dacres, Poola hiid Piotr Malachowski, belglane Philip Milanov, Gerd Kanteri endise treeneri Vesteinn Hafsteinssoni juhendatav Daniel Stahl ning kohalik kettaheitja Sven Martin Skagestad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles