Kommentaar: Tänaku MM-tiitel pole võimatu, aga ees ootavad kaks üliolulist rallit

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak demonstreerimas, kui tolmused on Sardiinia ralli kruusateed.
Ott Tänak demonstreerimas, kui tolmused on Sardiinia ralli kruusateed. Foto: @World/M-Sport

Täna õhtul on Kanal 11 eetris «Kodus ja võõrsil» 6526. osa. Üks konkurentkanal näitab «Vaprate ja ilusate» 7506. episoodi. Neis sarjades on vähe ühist reaalse eluga, aga nagu uskumatud arvud näitavad, meeldib inimestele vaadata ja unistada. Sedasama lubab Ott Tänaku võit Sardiinia rallil teha ka Eesti rallisõbral: näha vaimusilmas saarlast novembris Austraalias MM-tiitlit pea kohale tõstmas.

Kui peaks ennustama, kas Tänak tuleb maailmameistriks, paneb tark inimene panuse vastusele «ei». Vaatamata eufooriale, mille tõi kaasa mehe esimene MM-ralli võit, tuleb külma mõistusega punktitabelisse vaadates tõdeda, et saarlase vahe Sebastien Ogieriga on siiski veel 33 punkti. Selle ümber sõitmiseks läheks vaja kas neljakordse maailmameistri eksimist või ebaõnne ja vähemalt seda esimest prantslane ei praktiseeri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles