Blogi: Kontaveit alustas muruhooaega võidukalt (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 49.) alustas muruhooaega edukalt, kui alistas Ricoh Openi nimelise WTA tenniseturniiri avaringis maailma kolmanda tennisisti Karolina Pliškova kaksikõe Kristyna Pliškova (WTA 45.) 6:7(5), 6:3, 6:1.

Kontaveit ise tõdes Twitteri vahendusel, et mängu algus oli veidi ebakindel (Eestlanna juhtis 4:2, kuid kaotas avaseti lõpuks kiires lõppmängus 5:7 - toim.), kuid vähemalt on muruhooajale algus tehtud.

Eestlanna läheb teises ringis vastamisi Kirsten Flipkensiga (WTA 75.) kes alistas Madison Brengle (WTA 83.) vaid 49 minutiga 6:2, 6:1. Kontaveit ja Flipkens on varem kohtunud ühe korra – mullu jäi Monterrey turniiri poolfinaalis 7:6 (6), 6:4 peale belglanna.

ENNE KOHTUMIST: 

25-aastane tšehhitar ja 21-aastane eestlanna on omavahel varem kohtunud ühel korral, kui 2014. aastal aset leidnud Nottinghami muruväljakuturniiril jäi kahes setis 6:3, 7:6 (5) peale Pliškova. Seejuures tasub märkida, et viimane on vasakukäeline ning Kontaveit paremakäeline ning Ricoh Openil sai Pliškova kaheksanda ja Kontaveiet kümnenda asetuse. Turniiri favoriidiks on Slovakkia tennisist Dominika Cibulkova (WTA 6.).

Kontaveidi ja Pliškova vahelise matši võitja läheb teises ringis vastamisi kas belglanna Kirsten Flipkensi (WTA 75.) või ameeriklanna Madison Brengle'iga (WTA 83.).

Täna esmakordselt oma karjääri jooksul TOP50 hulka murdnud Kontaveit tegi postituse ka sotsiaalmeedias. «Pääsemine TOP50 sekka teeb mind vaid näljasemaks! Ma ei suuda oodata, mis mind järgmisena ees ootab,» kirjutas ta.

Top50 baby!! This is only making me hungrier!!! Can't wait for what's next to come

A post shared by Anett Kontaveit (@anett_kontaveit) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles