Kas raudne vihje või McGregor kõigest õrritas fänne?

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: Instagram

Kui juuni alguses teatas MMA-võitleja Conor McGregori võitluskaaslane ja tuttav Abner Lloveras Ameerika telekanali Gol TV kaudu, et kõigi aegade kallim poksimatš iirlase ja Floyd Mayweather juuniori vahel toimub septembris, siis ametlikku kinnitust sellele veel pole.

Omapoolse võimaliku vihjega matši toimumise valguses esines aga 28-aastane McGregor, kes säutsus Twitteris: «Midagi suurt on tulekul.»

Ametliku kinnitust, et pärast 49 võidetud lahingut kaotuseta erru läinud Mayweather ning UFC võitlusspordisarja superstaar McGregor omavahel kohtuvad, pole jätkuvalt. Suur osa maailma poksilegende on avaldanud arvamust, et tegu oleks erakordselt ühekülgse duelliga ja spordiala ajaloo suurima häbiplekiga.

Erinevate ekspertide hinnangul võib matši kogutulu ulatuda kuni 500 miljoni USA dollarini. Ulmelisemate stsenaariumite puhul on räägitud isegi miljardist dollarist. See teeks sellest kõigi aegade kõige kallima poksiduelli. Senine tippmark kuulub 450 miljoni USA dollariga Mayweatheri ja Manny Pacquiao duellile.

40-aastane Mayweather on profina pidanud 49 matši ning need on ta kõik ka võitnud. 26 võitu on tulnud nokaudiga. 28-aastane McGregor on MMA-ringis saanud kirja 21 võitu (18 nokaudiga) ning 3 kaotust.

Senised kõigi aegade suurima auhinnafondiga poksimatšid:

  1. Floyd Mayweather – Manny Pacquiao 450 miljonit USA dollarit (2015)
  2. Floyd Mayweather – Saul Alvarez 150 miljonit USA dollarit (2013)
  3. Oscar de La Hoya – Floyd Mayweather 136 miljonit USA dollarit (2007)
  4. Lennox Lewis – Mike Tyson 112 miljonit USA dollarit (2002)
  5. Mike Tyson – Evander Holyfield 100 miljonit USA dollarit (1997)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles