Barcelona on nõus PSG jalgpalluri eest pakkuma 100 miljonit

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Verratti (vasakul) mängimas tänavu märtsis Meistrite liiga kohtumises Barcelona vastu. Kas meest võib näha peagi Hispaania tippklubi särgis?
Marco Verratti (vasakul) mängimas tänavu märtsis Meistrite liiga kohtumises Barcelona vastu. Kas meest võib näha peagi Hispaania tippklubi särgis? Foto: imago sportfotodienst/imago/Jan Huebner/Scanpix

Väidetavalt on FC Barcelona jalgpalliklubi nõus tegema PSG meeskonnale nende poolkaitsja Marco Verratti eest 100 miljoni euro suuruse pakkumise.

Prantsusmaa ajaleht L’Equipe kirjutas eile, et Verratti olevat andnud PSG uuele spordidirektorile Antero Henriquele teada, et soovib sel suvel praegusest koduklubist lahkuda. Ehkki alates 2012. aastast PSG hingekirja kuuluvat 24-aastast Verratit jahib ka lõppenud hooaja Meistrite liiga finalist Torino Juventus, Euroopa liigas triumfeerinud Manchester United ja Inglismaa meisterklubi Chelsea, siis suurimat huvi on ilmutanud just Barcelona.

Juttude järgi valmistas Itaalia koondislasele Verrattile lõppenud hooajal enim tuska asjaolu, et Prantsusmaa kõrgliiga (Ligue 1) lõpetati Meistrite liiga poolfinalisti AS Monaco järel teisena, mistõttu soovib ta end mujal proovile panna.

Verratti kontole on klubikarjääri jooksul kogunenud neli Prantsusmaa meistritiitlit ning seitse karikavõitu, mille jooksul on ta saanud platsile 134 mängus ja löönud viis väravat. Rahvuskoondist Itaaliat on Verratti esindanud 21 korral, ainus tabamus pärineb 2013. aastast, kui ta skooris sõprusmängus Hollandi vastu.  

Kõigi aegade suurimad üleminekud jalgpalliturul:

  1. Paul Pogba (Prantsusmaa) 105 miljonit eurot (Torino Juventus → Manchester United)
  2. Gareth Bale (Wales) 100 miljonit eurot (Tottenham → Madridi Real)
  3. Cristiano Ronaldo (Portugal) 94 miljonit eurot (Manchester United → Madridi Real)
  4. Gonzalo Higuain (Argentina) 90 miljonit eurot (Napoli → Torino Juventus)
  5. Luis Suarez (Uruguay) 82 miljonit eurot (Liverpool → FC Barcelona)
  6. James Rodriguez (Kolumbia) 80 miljonit eurot (AS Monaco → Madridi Real)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles