Liverpool on huvitatud värskelt maailmameistriks kroonitud kaitsjast

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josh Tymon (vasakul) võitlemas palli pärast Manchester Unitedi kaitsemängija Antonio Valenciaga.
Josh Tymon (vasakul) võitlemas palli pärast Manchester Unitedi kaitsemängija Antonio Valenciaga. Foto: imago sportfotodienst/imago/Sportimage/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Liverpool on püüab värvata enda ridadesse 18-aastast vasakkaitsjat Josh Tymonit (Hull City), kes krooniti nädalavahetusel U20 MMil Inglismaaga maailmameistriks.

Tymon tõusis Hulli põhikoosseisumängijaks lõppenud hooaja keskel, ent pidi oma debüüthooajal vastu võtma pettumuse, kuna langeti esiliigasse. Inglaste üheks lootusrikkaimaks jalgpalluriks peetav Tymon sai Hulli eest kirja 12 mängu ning ühe värava.

Lisaks Liverpoolile olevat noore kaitsemängija teenetest huvitatud veel Stoke City, Watford ja Aston Villa. Seejuures on räägitud, et Liverpool on huvitatud ka Tymoni 23-aastasest praegusest kaitsval positsioonil mängivast meeskonnakaaslasest Andrew Robertsonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles