Videoblogi: Eesti taipoksijad kohtusid võitlusspordi legendidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti kick- ja taipoksijad eesotsas Viimsi Tigers Gymi sportlastega sõitsid täna Taimaale treeninglaagrisse, mille eesmärgiks on 23. juunil võistelda profivõistlussarjas Tai suurimal ja mainekamal võistlusel Max Muay Thai.

Tigers Fight Team Estonia on asunud teele Taimaale, et õppida iidset võitluskunsti taipoksi oma ala parimatelt. Plaan on reisida Tai pealinna Bangkoki ja kohtuda taipoksi parimatest parimate võitlejate Buakawi ja Saenchaiga. Ehk meestega, kes on võitnud pea kõik olemasolevad taipoksi tiitlid ja pidanud kahepeale kokku üle 600 matši.

Esimesena läheb Eesti tiim Buakawi treeningkeskusesse ja teeb lämbes Taimaa kuumuses oma esimese trenni, kus kohtub tšempioniga isiklikult ja saab aimu, mis tunne on treenida 34-kraadises kuumuses.

Päeva teine treening toimub Saenchai juures, kus tiim võetakse vastu väga külalislahkelt. Treenitakse koos mitmete teiste tuntud võitlejatega Inglismaalt (Frankies Gym'ist) ja USA-st on kohale tulnud poksitreener Barry Robinson ning mitmed tugevad Tai võitlejad. Andi Uustalul õnnestub sparrida vanameistri Saenchaiga isiklikult, mis on suur au ja tunnustus meie noorele tublile sportlasele.

Peale treeninguid alustab tiim sõitu iidsesse Tai templite linna Ayttayasse, kus on soov saada õnnistus oma reisile, treeningutele ja eelolevatele matšidele Taimaa parimas profivõitlussarjas Max Muay Thai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles