Fury vastus Joshuale: kõik teavad, et mina olen maailma parim

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: Eamonn and James Clarke/Eamonn and James Clarke/PA Images/Scanpix

Profipoksi üliraskekaalus oodatakse pikkisilmi ala valitseja Anthony Joshua järgmist matši. Esmalt peab britt muidugi mõne vastasega kokkuleppele jõudma. Seni on kõige rohkem räägitud Joshua ja Vladimir Klitško kordusmatšist, kuid britt ise sooviks vastamisi minna kaasmaalase Tyson Fury’ga.

Viimati uuriti Joshua käest tuleviku kohta Sky Sportsi eetris. «Suurbritannias sooviksin ma järgmisena poksida Tyson Fury’ga. See matš oleks suur ja huvitav. Selle kohtumise pidamine oleks kõikide jaoks loogiline samm,» teatas Joshua.

Seejärel tormas kiiresti oma sõnumit edastama ka Fury, kes kinnitas sotsiaalmeedias, et on samuti matšist huvitatud.

«Inimesed tahavad näha minu ja Joshua matši,» kirjutas ta Instagramis. «Olen siiski maailma parim. Kõik teavad seda. Ma tõmbusin vahepeal poksimisest eemale, kuna mul ei olnud piisavalt väljakutseid.»

«Ma alistasin parima mehe (Vladimir Klitško). Olen olnud poksist kaks aastat eemal, kuid tundub, et nüüd on väljakutseid hoopis rohkem,» lisas Fury veel. «Inimesed arvavad, et sa (Joshua) suudad mind alistada. Mina isiklikult nii ei arva. Ma ajan oma asjad joonde. Teen kõvasti trenni. Seejärel saab matš toimuma.»

Anthony Joshua
Anthony Joshua Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles